Schoorsteenveger Breda

Schoorsteenvegen en Periodiek onderhoud van uw schoorsteen zijn erg belangrijk; het voorkomt dat vuil- en roetafzetting zich in het rookkanaal gaan ophopen. Uit oogpunt van brandveiligheid is het noodzakelijk om uw schoorsteen minimaal één maal per jaar te laten vegen. Als u ook in de zomer stookt, moet dit minstens tweemaal per jaar gebeuren. Daarnaast moeten de haard of kachel en de schoorsteen regelmatig worden geïnspecteerd op gebreken die een risico kunnen vormen voor uw veiligheid. Laat daarom uw schoorsteen vegen door schoorsteenveger breda: Holland Dakperfect.

Schoorsteenveger in uw regio

Bent u op zoek naar een goede schoorsteenveger breda of in de omgeving van Breda? De schoorsteenvegers van Holland Dakperfect zijn een voorbeeld van erkende schoorsteenvegers uit  Noord Brabant. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan voor een schoorsteenveger voor uw schoorsteen of bel direct.

schoorsteenveger breda

Waarom een schoorsteenveger inhuren?

Als gevolg van slecht onderhoud aan schoorsteenkanalen zijn er in Brabant en Gelderland  jaarlijks enkele honderden schoorsteenbranden. Schoorsteenbranden worden veroorzaakt door kleine deeltjes die zich hechten aan de wand van het rookkanaal en deze deeltjes vormen een teerachtige en zeer brandbare laag die creosoot genoemd wordt. Laat daarom uw schoorsteen vegen door een professionele schoorsteenveger. Zo kunt u met een veilig gevoel genieten van uw houtkachel of open haard. Neem nu contact op met Holland Dakperfect als u uw schoorsteen wil laten vegen in de regio van Breda

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Holland Dakperfect voert diverse werkzaamheden op het dak uit. Niet alleen het vegen van de schoorsteen, maar ook het reinigen van de dakkapel en dakgoot nemen zij voor hun rekening. Heeft u een vogelnest die u graag wilt laten verwijderen? Dan bent u bij deze mannen aan het juiste adres. Het is van groot belang dat u minimaal één keer in het jaar uw schoorsteen laat vegen door een erkend bedrijf. Dit is ook wat een verzekeraar zal adviseren. Als u dagelijks stookt of meer verbruikt dan gemiddeld, dan is het aan te raden om de schoorsteen minimaal tweemaal per jaar te laten vegen.