Nieuw dak

Waar moet je allemaal aan denken als je je dak wilt laten vervangen. Gaat de constructie het houden, hoe lang ligt het dak open en wat gaat dat kosten? Holland Dakperfect adviseert u vrijblijvend voor een waterdicht en sterk dak.
Als het dak niet meer helemaal goed is moet er iets aan gebeuren. Gelukkig is er lang niet altijd een nieuw dak nodig en dat bespaart behoorlijk. Vraag nu een vrijblijvende dakinspectie aan!

Nieuw dak

Wanneer is een nieuw dak nodig?

Het dak heeft genoeg body nodig om het eigen gewicht te dragen en het gewicht dat er bovenop komt door diverse weersomstandigheden. Stevige houten balkon vormen deze body. De dakconstructie kan een dakdekker opbouwen op het dak maar kan ook van te voren op maat gemaakt worden in een fabriek. De dakconstructie hoeft dan alleen nog vastgemaakt te worden aan uw dak. Toch is het niet altijd nodig om het hele dak te vernieuwen. Is de dakconstructie doorgezakt, dan kan een dakdekker structuurversterkende balken plaatsen. Bij vochtig gerot hout of aangetaste balken door houtwormen of termieten is vaak wel een compleet nieuw dak nodig. Wat het probleem aan uw dakconstructie is, kan Holland Dakperfect u exact aantonen.

Kosten nieuw dak plaatsen

Wat zijn de kosten voor het compleet vernieuwen van een dak? Een vraag waar veel mensen benieuwd naar zijn, maar waar helaas lastig een specifiek antwoord op te geven is. De prijs is namelijk van zoveel factoren afhankelijk: nieuw dak op een droomhuis, verwijderen en vervangen van een bestaand dak, het oppervlak, extra wensen. Het is daarom niet realistisch om hier een prijs te benoemen. Wel is er een gemiddelde prijs te geven voor het verwijderen van oude dakbedekking en het plaatsen van een nieuwe laag dakbedekking, dus exclusief de dakconstructie.