Dakrenovatie

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Niet alleen omdat het voor een groot gedeelte de uitstraling van uw huis bepaalt, maar ook vanwege de invloed op de levensduur van het huis. Een dakrenovatie is dus aan de ene kant een ideale manier om uw huis te verfraaien en mogelijk zelfs in waarde te verhogen, en aan de andere kant een investering in de conditie van uw huis.

Dakrenovatie

Dak renovatie pannendak

Oude pannendaken kunnen voor vervelende situaties zorgen. Losliggende dakpannen zijn erg gevaarlijk omdat ze gemakkelijk van het dak kunnen waaien en veroorzaken bovendien lekkages in huis. Vaak is het niet nodig om het gehele dak te vervangen, maar volstaat dakrenovatie. Daarbij worden oude dakpannen en panlatten vervangen en kapotte nok vorsten gerepareerd, zodat uw dak weer als nieuw is. Dakrenovatie of een geheel nieuw dak?

Dakrenovatie

Wanneer Dakrenovatie?

Stormschade, vochtige plekken aan het plafond, een lekkende dakgoot en/of beschadigde dakpannen? Dan is dakrenovatie de oplossing. Het renoveren van uw dak zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het dak van uw woning. Het is vaak lastig inschatten wat er moet gebeuren aan uw dak als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. Maak daarom een afspraak met Holland Dakperfect om te kijken naar wat de beste oplossing is voor het probleem met uw dak.

Wij helpen u graag

Holland Dakperfect helpt u graag bij het renoveren van uw dak. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, of vraag vrijblijvend een Gratis Dakinspectie aan!