Daklekkage

Een daklekkage komt nooit gelegen. Wij begrijpen dat als geen ander en streven er dan ook naar om de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen. Niet alleen om de directe overlast in huis te stoppen, maar ook om ongewenste consequenties op de lange termijn tegen te gaan. Immers, een langdurige lekkage aan uw dak kan verstrekkende gevolgen hebben voor de dakconstructie. Door het vocht kan houtrot optreden, met aanzienlijke schade tot gevolg. Probeer dit te vermijden en schakel in het geval van een lekkend dak direct een specialist in.

Daklekkage

Lekkage schade aan uw dak kan door verschillende oorzaken ontstaan. Het is daarom belangrijk om uw dak regelmatig te laten inspecteren om zo grotere problemen te voorkomen. Op het moment dat de lekkage zichtbaar is in uw woning bent u eigenlijk al te laat en komt u voor hoge kosten te staan. In dit geval is voorkomen beter en goedkoper. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw dak periodiek te inspecteren, mocht het toch te laat zijn kunnen wij de schade voor u herstellen en uw dak weer in nieuwstaat brengen.

UW DAK LEKT? DIT KUNT U ERAAN DOEN!

Vooral bij oudere daken komt het regelmatig voor dat dakpannen stuk gaan of dat er nok vorsten los laten. Doordat het dak niet meer waterdicht is zal er snel actie ondernomen moeten worden. Zeker met het weer in Nederland is het niet wenselijk om dit risico te lopen.Indien u lekkage heeft geconstateerd kunt u een afspraak maken om hier door Holland Dakperfect naar te laten kijken. De dakdekkers komen dan zo snel mogelijk langs om het probleem te bekijken en indien mogelijk, direct te verhelpen.

Daklekkage

Maar wat kost het u als u de daklekkage laat verhelpen? Dat ligt geheel aan hetgeen er vervangen of gerepareerd moet worden. Als er alleen een aantal dakpannen zijn verschoven is er niet veel aan de hand, maar indien een geheel dak moet worden gerenoveerd is dit een ander verhaal. In dit geval zorgt Holland Dakperfect voor een scherpe offerte waarin duidelijk wordt hoe veel het gaat kosten om het dak weer voor langere tijd in goede staat te krijgen.

VOORKOM DAKLEKKAGE EN VOER REGELMATIG ONDERHOUD UIT

Voorkom dat u lekkage krijgt via het dak! Laat uw dak goed onderhouden. Door te onderhouden voorkomt u namelijk problemen met uw dak in de toekomst. Meer weten over Holland Dakperfect of direct een afspraak maken met één van onze experts? Neem direct contact met ons op.

Regelmatig inspectie en/of onderhoud voorkomt onnodige slijtage en lekken en zorgt ervoor dat kleine beschadigingen zo snel mogelijk worden gerepareerd om erger te voorkomen. Uw dak kan dan probleemloos tientallen jaren meegaan waarmee u zich veel onnodige kosten bespaart en bovendien het milieu niet onnodig belast.