Dakinspectie

Een dakinspectie is erg belangrijk voor de staat van uw dak. Bij regelmatig onderhoud worden problemen met uw dakbedekking tijdig opgespoord en verholpen. Ieder dak heeft flink te leiden van de Nederlandse weersomstandigheden en dat kan vervelende consequenties hebben. Door de regen wordt dakbedekking en isolatiemateriaal aangetast met mogelijke lekkages tot gevolg en de wind kan zeer gevaarlijke situaties met dakpannen veroorzaken.

Holland Dakperfect is zeer deskundig in haar dak inspecties. Vraag nu een Gratis Dakinspectie aan!

Het kan geen kwaad om de 5 jaar of bv bij aankoop van een woning een dak inspectie te laten uitvoeren. Wij komen geheel kosteloos bij u langs om uw dak te controleren.

dakinspectie

Ons advies is dan ook om bij twijfel altijd even contact met ons op te nemen, zo voorkomt u bv na aankoop van uw woning eventuele verassingen achteraf. Ook kan het ooit zijn dat er schade aan uw dak is geweest en dit niet juist opgelost is.

Voorkom een lekkage

Een dakinspectie heeft een preventieve en dus kostenbesparende werking. Wanneer een lekkage ontdekt wordt, is het in feite al te laat. Vocht en schimmel hebben de plafonds en muren dan al dusdanig aangetast, dat de kosten voor het vervangen of repareren van uw dak flink kunnen oplopen. Door uw dakbedekking regelmatig te laten inspecteren door onze deskundige dakdekkers, voorkomt u deze ellende op voorhand. Mogelijke verstoppingen, oneffenheden, rotte plekken of gaatjes worden tijdig gesignaleerd, met als gevolg dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd.

Dakinspecties voor uw gehele dak

Bij een dakinspectie controleert onze dakdekker uiteraard de staat van alle onderdelen op uw dak. Denk daarbij aan schoorstenen, dakgoten, regenpijpen, lichtkoepels. Een mankement aan één van deze onderdelen kan namelijk gevolgen hebben voor de waterdichtheid van uw dak.

Contact

Heeft u vragen dan kunt u ons eenvoudig contacteren via telefoon of het contactformulier.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen?