Dakgoot reinigen: Nu Laagste Prijsgarantie

Heeft u enig idee hoe belangrijk het regelmatig reinigen van je dakgoot is? De dakgoot reinigen wordt, door de hoogte, vaak gezien als een lastige en onprettige klus. Holland Dakperfect neemt deze zorgen graag van je over.

Dakgoot schoonmaken, voorkomt wateroverlast

Wanneer je je dakgoot niet tijdig schoon laat maken loopt u het risico op een verstopping. Gedurende het hele jaar valt er allerlei vuil in. En vooral in de herfst vallen er vaak vele bladeren in je dakgoot. Deze bladeren en het vuil kunnen gemakkelijk leiden tot een verstopte afvoer, met wateroverlast als gevolg.

Overtollig water op daken kan leiden tot lekkages. Water dat langs de muren naar beneden stroomt veroorzaakt schimmel en houtrot. Je dakgoot reinigen en het tijdig en regelmatig laten leeghalen van de dakgoten voorkomt deze problemen.

Voordat we beginnen met het reinigen van de dakgoot, stellen we het benodigde klimmateriaal op. Wij zorgen vervolgens dat we de juiste apparatuur gebruiken. Door alles vooraf in kaart te brengen, kunnen we de dakgoot snel en adequaat reinigen. Wanneer er vuil opgenomen is, nemen we dat in en voeren we het af. Na afloop van het reinigen van de dakgoot stellen we een gebrekenrapportage samen. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste service en weet u precies waar u aan toe bent. Blijkt dat er een reparatie of onderhoudsbeurt nodig is, dan stellen we u hiervan op de hoogte met een prijsindicatie.

Dakgoot reinigen

Onderhoudsabonnement Dakgoot reinigen

Regelmatig je dakgoot schoonmaken is dus ontzettend belangrijk. Wij van Holland Dakperfect spelen hier op in met diverse onderhoudsabonnementen. We komen dan regelmatig bij je langs, op afgesproken tijden en voor vaste werkzaamheden. Meestal is het voldoende om je dakgoten eenmaal per jaar te laten reinigen. Staat je woning of bedrijfspand echter in een boomrijke omgeving, dan is het verstandig om het dakgoot reinigen meerdere keren per jaar aan te pakken.

Wij komen graag eens bij je langs om de situatie te bekijken. Op deze manier ben je er altijd op tijd bij om eventuele problemen te signaleren en op te lossen.

Contact

Heeft u vragen dan kunt u ons eenvoudig contacteren via telefoon of het contactformulier.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen?